Kiinteistöjen varauskalenteri ja ohjeet

VARAUSKALENTERIn näet tästä linkistä.

Päärakennuksen päivävuokra 110 €/80 € (jäsen)
Rantasaunan vuokra 90 €/60 € (jäsen). Saunan käyttöaika 4h. Saunaan mahtuu 4-5 aikuista kerrallaan.

Päärakennuksen, Villa Castrénin huvilan ja rantasaunan varaukset ja tiedustelut:
Tiitta Tolonen
tiitta_80@hotmail.com

Iisalmen Pursiseuran tukikohdan huvila ja sauna ovat vuokrattavissa seuraavin ehdoin:

1. Vuokraamisperusteina käytetään seuran hallituksen hyväksymää toimintaohjetta ja hinnastoa.

2. Tiloja vuokrataan vain 01.05 – 30.09 välisenä aikana (toukokuun alusta syyskuun loppuun).

3. Tilojen käytössä on huomioitava järjestyslaki 612/2003, tilojen käyttö on sallittu kello 07:00 – 22:00 välisenä aikana (=vuokrausvuorokausi). Villa Castrén sijaitsee asutuksen välittömässä läheisyydessä, naapuriston rauhaa ei saa häiritä.

4. Tiloissa ei saa yöpyä.

5. Tiloissa olevassa tarjoilukeittiössä sallitaan vain ruoan lämmitys, ei valmistaminen.

6. Tiloja vuokrataan myös seuran ulkopuolisille.

7. Vuokrauksen ajaksi suositellaan laitettavaksi sisältä löytyvät ”yksityistilaisuus”- kyltit huvilan molemmin puolin lähelle parkkipaikkaa ja rantasaunalle vievälle tielle. Tällöin ohikulkijat voivat huomioida tilaisuuden ja ranta-alue on suljettu ulkopuolisilta. Jalankulkutiellä liikkumista ei saa kuitenkaan estää. Veneellä on myös päästävä laiturilta vapaasti lähtemään ja sinne saapumaan, tämä liittyy seuran purjehtijoihin ja Saimaan alueen pursiseurojen veneilijöihin.

8. Tilaisuuden järjestäjä vastaa kaikista tilaisuudessa tapahtuvista tapaturmista ja vahingoista.

9. Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen, mikäli seuran tavaroita todetaan kadonneiksi, särkyneiksi tai vaurioituneiksi. Tilaisuuden jälkeen suoritetaan tarkastus.

10. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tilojen siivoamisesta tilaisuuden jälkeen. Mikäli tiloja ei ole siivottu asianmukaisesti, siivouksesta laskutetaan tilan vuokraajaa. Siivousmaksu 100e tai siivousfirman laskutuksen mukaan.

11. Varauksen yhteydessä ei peritä varausmaksua majasta eikä saunasta. Peruutukset on tehtävä kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa laskutetaan koko summa.

12. Tupakointi ja avotulen teko on kaikissa rakennuksissa ehdottomasti kielletty. Kynttilöinä käytettävä esimerkiksi LED-valoja.

13. Päärakennuksen ulko-oven vieressä on avainlokero, jonka koodin saa ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön lähempänä varausta.