Kesä 2023

KEVÄTKOKOUS 24.4.

Iisalmen Pursiseura ry:n kevätkokous järjestetään maanantaina 24.4. klo 18 Iisalmen kaupungintalon kahviossa. Tervetuloa!

________________________________________________________

TALKOOT vko 18

Ohjelmassa huvilan ja jollien kunnostusta ym.

________________________________________________________

ISOJEN VENEIDEN VESILLELASKU VKO 21

Veneiden vesillelasku Iisalmen satamassa viikolla 21. Tarkempi päivä ja aikataulu selviää myöhemmin.

________________________________________________________

TUTUSTU PURJEHDUKSEEN – OPI PURJEHTIMAAN!

Purjehduskurssi 2023

Iisalmen Pursiseura järjestää purjehduskurssin ti-to 13.-15.6.2023 klo 17-20.

Kurssilla tutustutaan purjehdukseen ja opetellaan purjehtimaan maissa ja vesillä tehtävin harjoittein, turvallisesti sääolot huomioiden. Käytettävissä on sekä lapsille että aikuisille soveltuvia jollia. Kurssi järjestetään Iisalmen pursiseuran tukikohdassa (Villa Castren, Haukiniemenkatu 23, 74100 Iisalmi, Finland), ohjaajina toimivat Iisalmen Pursiseuran purjehtijat.

Osallistujien tulee olla vähintään 7-vuotiaita ja uimataitoisia. Aiempaa veneilykokemusta tai omaa venettä ei vaadita, säänmukainen varustus riittää. (Turvallisuussyistä toivomme, että alle 10-vuotiailla on esim. vanhempi mukana kurssilla)

Kurssin hinta on 20€ lapset ja nuoret, 40€ aikuiset, sisältäen vakuutuksen ja Iisalmen Pursiseuran jäseneksi liittymisen. Pursiseuran jäsenenä voit osallistua kesällä järjestettäviin purjehdusiltoihin ja jatkaa purjehdusharrastusta ja purjehdustaitojen opettelua.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: koho.mikko@gmail.com, 040 512 1024

Kurssille otetaan max. 15 henkeä.

________________________________________________________

Purjehdusillat
Purjehdusilloissa pursiseuran jäsenenä voit purjehtia Iisalmen Pursiseuran optimisti- ja Zoom-jollilla sekä aikuisillekin sopivilla Laser- ja Still 380- veneillä. Myös Aino-purjevene on purjehdusilloissa opetusveneenä. Kokeneemmat purjehtijamme neuvovat aloittelijoita. Purjehdusillat starttaillaan kesäkuussa purjehduskurssien jälkeen, purjehdusilloista tiedotetaan Iisalmen Pursiseuran jäsenille. Voit kysyä lisätietoa Mikolta (040 512 1024)