Varauskalenteri ja käyttö

Varauskalenterin näet tästä linkistä.

Tilavarauksista ota yhteyttä Tiitta Toloseen
sähköpostilla tiitta_80@hotmail.com tai p. 050 5113637

Päärakennuksen vuokra 80 €/vrk
Sauna vuokra 60 €/5h
Yhteensä 140 €/vrk

Iisalmen Pursiseuran tukikohdan huvila ja sauna ovat vuokrattavissa muuhun kuin seuran toimikuntien käyttöön seuraavin ehdoin:

1. Vuokraukset hoitaa keskitetysti seuran sihteeri.

2. Vuokraamisperusteina käytetään seuran hallituksen hyväksymää toimintaohjetta ja hinnastoa.

3. Tiloja vuokrataan vain 01.05 – 30.09 välisenä aikana (toukokuun alusta syyskuun loppuun).

4. Tilojen käytössä on huomioitava järjestyslaki 612/2003, tilojen käyttö on sallittu kello 07:00 – 22:00 välisenä aikana (=vuokrausvuorokausi). Villa Castrén sijaitsee asutuksen välittömässä läheisyydessä, naapuriston rauhaa ei saa häiritä.

5. Tiloissa ei saa yöpyä.

6. Tiloissa olevassa tarjoilukeittiössä ei sallita ruuan valmistusta.

7. Tiloja vuokrataan myös seuran ulkopuolisille.

8. Tiloja ei anneta veloituksetta seuran jäsenten yksityistilaisuuksiin.

9. Seuran hallitus voi anomuksen perusteella myöntää seuran jäsenelle erioikeuksia. Seuran istuvan hallituksen jäsenille ja muille erityisen aktiivisille seuralaisille voidaan tilat antaa veloituksetta käyttöön heidän merkkipäivinään seuran lahjana.

10. Tilojen käyttö veloituksetta voi kuulua yhteistyökumppaneiden kanssa laadittuihin yhteistyösopimuksiin.

11. Toimikuntien puheenjohtajat ilmoittavat seuran sihteerille ajankohdat, jolloin majaa tai saunaa tarvitaan toimikunnan käyttöön. Sihteeri ilmoittaa varatut ajankohdat majaisännälle.

12. Ennen tilaisuutta majaisäntä ja tilaisuuden järjestäjän edustaja käyvät tilat ja rakennuksen ympäristön läpi. Tilaisuuden järjestäjä vastaa kaikista tilaisuudessa tapahtuvista tapaturmista ja vahingoista.

13. Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen, mikäli seuran tavaroita todetaan kadonneiksi, särkyneiksi tai vaurioituneiksi. Tilaisuuden jälkeen suoritetaan tarkastus.

14. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tilojen siivoamisesta tilaisuuden jälkeen. Mikäli tiloja ei ole siivottu asianmukaisesti, tilataan paikalle siivousfirma ja siivouksesta laskutetaan tilan vuokraajaa.

15. Varauksen yhteydessä ei peritä varausmaksua majasta eikä saunasta. Peruutukset on tehtävä kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa laskutetaan koko summa.

16. Tupakointi ja avotulen teko on kaikissa rakennuksissa kielletty.

Allekirjoitus ja nimen selvennys

Vuokraaja                                                                                                Vuokralleantaja